Toiste on Adalia Civil Engineeringin tuote. Adalia Civil Engineering tuottaa korkealaatuisia ohjelmistoratkaisuja rakentamisen johtamisen ja kiinteistöjen hallinnan avuksi. Adalia Civil Engineeringissä yhdistyy rakentamisen, tiedonhallinnan ja sovelluskehityksen osaaminen.

User

Liiketoimintayksikköä johtaa Toni Teittinen, jolla on laaja työkokemus rakennusprojektien tiedonhallinasta. Hänen erityisosaamisensa liittyy rakennusten tietomallien hyödyntämiseen suunnitteluvaiheessa. Hän toimii rakennushankkeissa tietomallikoordinaattorina. Teittisellä on lajaa ymmärrys rakentamisen arvoketjun eri vaiheiden tiedonhallinnan kehittämistarpeista. Hän toimii myös Tampereen teknillisessä yliopistossa tutkijana rakentamisen tietotekniikan yksikössä vastuualueenaan tietomalleihin liittyvä tutkimus ja opetus. Teittisellä on ollut keskeinen rooli Toisteen kehittämisessä.

Toisteen tarina

Idea Toisteeseen syntyi käytännön tarpeesta parantaa rakennusprojektien tiedonhallintaa.

Obrazek2
Obrazek1

Teittisen omakohtaiset kokemukset suunnitteludokumenttien etsimisestä, moninkertaisesta kirjaamisesta ja dokumentoinnin puutteista saivat hänet ryhtymään toimeen asioiden muuttamiseksi.

Adaliassa innostuttiin Teittisen visiosta ja lähdettiin toteuttamaan sitä.


Suunnittelun johtotähtinä olivat palvelun helppokäyttöisyys, mobiilius ja skaalautuvuus kaiken kokoisiin rakennushankkeisiin.

Ikona1 Ikona2 Ikona3
Obrazek3

Yhteistyön tuloksena syntyi Toiste; älykäs ja helppokäyttöinen palvelu rakennusprojektien dokumentointiin ja viestintään.

Prosessit virtaviivaistuvat, turhasta työstä päästään eroon ja dokumentointi on kunnossa.